Tűzifa házhozszallítás  budapesten és környékén

Amennyiben Ön Budapesten vagy annak 50 km-es vonzáskörzetében él, és egy olyan megbízható tűzifa szállító céget keres, aki garantálja Önnek a kiszállított tűzifa minőségét és mennyiségét, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal és több 1000 elégedett ügyféllel a háta mögött, az egyik legmegbízhatóbb tűzifa kereskedő cég Budapesten és környékén! 

Tűzifa Szállítás

Budapesten és annak meghatározott vonzáskorzetében kedvező áron vállaljuk a tűzifa gyors és megbízható házhozszállítását!

Tűzifa Behordás

Ha igényt tart rá, akkor kollégáink a a házhozszállított tűzifát a teherautótól számított 20 méteres távolságig, sík terepen be is hordják Önnek!

Tűzifa Pakolás

És ha szeretné akkor a behordott tűzifát, az erre megfelelően kialakított tűzifatáró helységben, szakszerű módon fel is pakolják Önnek!

Kiszállítástól a felpakolásig!

Bízza ránk a munka nehezét!

Tudjuk, hogy a tűzifa beszerzése és annak betárolása sokak számára egy minden évben visszatérő problémát jelentő feladat, ezért szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára tudjunk megfelelő megoldásokat kínálni. Éppen ezért, ha már nem tudja, vagy csak nem szeretné maga behordani és felpakolni a tűzifáját, akkor bízza ránk a munka nehezét és rendelje meg tőlünk a télire szükséges tűzifát!

Gyors és megbízható

Tűzifa Szállítás

Cégünk Budapesten teljes területén és Közép Magyarország jelentős terület lefedve válallja a tűzifa gyórs és megbízható házhozszállítását. A szállítást jól felszerelt billenőplatós kisteherautókkal szállítjuk házhoz. Teherautóinkkal egy fuvarban maximum 4 szórt m3 tűzifát tudunk kiszállítani. Nagyobb mennyiség rendelése esetén több fuvarban tudjuk vállalni a tűzifa házhozszállítását.

Tűzifa házhozszállítás: 12.000 Ft/Fuvar

Annak érdekében, hogy egyértelmű legyen mely településekre vállaljuk a tűzifa házhozszállítását, készítettünk egy Tűzifa Térképet, amelyen szürke színnel körbehatároltuk szállítási körzeteinket. Ha az Ön települése a szürke mező alá esik, akkor az Ön címére a fenti áron és feltételekel tudjuk vállalni a tűzifa házhozszállítását! 

Hogyan működik a Térkép:

Ha nem bíztos benne, hogy Önhöz kiszállítjuk-e a tűzifát, akkor hívjon minket a 0670/669-54-45-ös telefonszámon és segítünk Önnek eligazodni a szállítási körzeteinken!

Tapasztalat és megbízhatóság!

Miért válasszon minket?

Több mint 10 éve foglalkozunk lakossági tűzifa előállításával és annak gyors és gördülékeny házhozszállításával. A mögöttünk álló évek alatt elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk ahhoz, hogy szolgáltatásainkat és gépparkunkat olyan szintre fejlesszük, hogy azzal teljes körű megoldással tudjunk szolgálni mindenki számára, aki minőségi tűzifát szeretne vásárolni Budapesten és annak 50 km-es körzetében!

Széles tűzifa választék

Kínálatunkban megtalálhatóak a legjobb minőségű, magas fűtőértékkel rendelkező tűzifa fajták! 

Kedvező tűzifa árak

Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően, mindig kedvező árak mellett tudjuk biztosítani a legjobb minőséget!

Gyors házhozszállítás

Budapesten és annak 50 km-es körzetében kedvező áron vállaljuk a tűzifa gyors és megbízható házhozszállítását!

Segítőkész ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk mindig elérhető, hogy segítsen Önnek a megfelelő tűzifa kiválasztásában és annak megrendelésében.

Rugalmas ügyintézés

Sokszor merülnek fel egyedi igények, kérések az ügyfeleink részéről, amiket igyekszünk egytől -egyig rugalmasan kezelni.

Tapasztalat Sofőrök

A tűzifa házhozszállítását tapasztalt sofőrök végzik, így a legszűkebb bejáró, vagy meredek emelkedő sem jelenthet problémát.

Gépesített tűzifa feldolgozás

Jól felszerelt, gépesített tűzifateleppel rendelkezünk, aminek köszönhetően minőségi tűzifát tudunk előállítani.

Ingyenes Tüzelési tanácsadás

Ha még csak most ismerkedik a tűzifával való fűtéssel, és szeretne többet tudni, akkor kérje ingyenes tűzifa tanácsadásunkat.

Törzsvásárlói kedvezmények

Csatlakozzon törzsvásárlói csoportonkhuz és élvezze ki az egyedi kedvezményeinket és akciós ajánlatainkat!

2023.09.10-től 09.30-ig

Szezon előtti Tűzifa Akció

Hamarosan beköszönt a TÉL és újra elkezdődik a fűtési szezon, ezért ha eddig nem tette volna meg, akkor érdemes még most, a szezon előtt feltöltenie tűzifa készleteit, hogy ne az utolsó pillanatokban kelljen tűzifa után kapkodnia.  Hogy ösztönözzük egy kicsit ügyfeleinket az időben történő tűzifa vásárlásra, a Szezon Előtti Tűzifa Akciónk keretén belül 2023.09.10 és 2023.09.30 között egységes kedvezményes áron 75.000 Ft helyett, most 65.000 Ft-ért vásárolhat a legjobb minőségű, konyhakész, száraz tűzifa fajtáink közül!  
Akác
75000Ft
65.000 Ft
 • 1 x 1 x 1,7 szórt m3
 • 1,1-1,2 rakott m3
 • Fűtőérték: 15.1 MJ
 • 10-12 hónapos
 • kb.: 8-10 mázsa/m3
 • Konyhakészre vágva
Akció
Tölgy
75000Ft
65.000 Ft
 • 1 x 1 x 1,7 szórt m3
 • 1,1-1,2 rakott m3
 • Fűtőérték: 15.1 MJ
 • 10-14 hónapos
 • kb.: 8-10 mázsa/m3
 • Konyhakészre vágva
Akció
Bükk
75000Ft
65.000 Ft
 • 1 x 1 x 1,7 szórt m3
 • 1,1-1,2 rakott m3
 • Fűtőérték: 15.1 MJ
 • 10-12 hónapos
 • kb.: 8-10 mázsa/m3
 • Konyhakészre vágva
Akció

Kiváló minőség, kiváló áron!

tűzifa rendelés 100% minőség és 100% mennyiség garanciával

A tűzifa vásárlásának első és legfontosabb szabálya, hogy mindig minőségi és magas fűtőértékkel rendelkező tűzifát vásároljunk! Hazánkban a legelterjedtebb fűtésre ajánlott tűzifa fajták közé az Akác, a Tölgy, a Bükk és a Gyertyán tartozik, mert ezek rendelkeznek a legmagasabb fűtőértékkel. Természetesen lehet fűteni más fa fajtákkal is, de ha minőségi tűzifával fűtünk, akkor nem csak hogy kevesebb fát kell elégetnünk, de sokkal gyorsabban, és sokkal magasabb hőmérsékletre fűthetjük fel otthonunkat, ami költséghatékonyabbá és kényelmesebbé is teszi a tüzelést.

100% Minőség garancia

Ha szeretne garantáltan jó minőségű, magas fűtőértékkel rendelkező, száraz, konyhakész tűzifát vásárolni, akkor válasszon minket! Cégünk 100%-os garanciát vállal az általunk házhozszállított tűzifa minőségére, ami azt jelenti, hogy ha Ön rendel tőlünk 2 m3 bükk tűzifát, akkor az csak és kizárólag a legjobb minőségű, az Ön egyedi igénye szerint feldolgozott bükk tűzifát fogja tartalmazni.

100% mennyiség garancia

Ha idén szeretné végre fölösleges bosszankodás nélkül beszerezni a fűtéshez szükséges tűzifáját, akkor válasszon minket! Cégünk 100% garanciát vállal a kiszállított tűzifa mennyiségére, így Önnek egy percig sem kell azon aggódnia, hogy nem abban a minőségben, vagy nem abban a mennyiségben kapja kézhez a tűzifáját, mint amit a megrendeléskor kollégánkkal megbeszéltek.

Tűzifa Rendelés Egyszerűen!

Rendelje meg tűzifáját most kedvező áron

Munkaidőben hívjon minket a 0670/669-54-45-es telefonszámunkon, vagy töltse ki online megrendelő űrlapunkat. A megrendelő űrlap kitöltése nagyon egyszerű és maximum 1 percet vesz igénybe!  

Online Rendelés Menete:

A megrendelő űrlap kitöltését és elküldését követően kollégánk 24 órán belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, hogy minden fontos információt egyeztessen Önnel a megrendelésével kapcsolatban, és megbeszéljék a szállítás pontos időpontját! 

Rólunk mondták!

Olvassa el néhány elégedett ügyfelünk véleményét!

Büszkék vagyunk és jóleső érzéssel tölt el minket az, amikor ügyfeleink elégedettek a velünk való együttműködéssel és pozitív visszajelzéseket küldenek a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Alábbiakban ezek közül olvashat néhányat! Reméljük segítenek meggyőzni Önt abban, hogy az Ön számára is Mi vagyunk a legjobb választás!

„Már legalább 3 éve a nemzetituzifa.hu-ról rendelem a tűzifát és eddig minden alkalommal maximálisan elégedett voltam velük. Budapesten élek a 3. kerületben egy elég meredek domboldalon, ahová elég nehézkes a feljutás, de nagyon ügyesek a fiúk és mindig elsőre sikerül beállniuk a kertbe. Ez nem mindenkinek szokott sikerülni 🙁 De ezzel nálam nyerők lettetek! hamarosan újra találkozunk! „

H. János – Budapest

„A nemzetituzifa.hu csapata minden alkalommal kiváló munkát végez. Rendszeresen rendelünk tőlük tűzifát, és mindig elégedettek vagyunk a kapott fa minőségével és az általuk nyújtott szolgáltatással. A szállítás mindig a megbeszélt időben történik, és a kollégák is nagyon segítőkészek és udvariasak. Szerintünk a nemzetituzifa.hu a legjobb tűzifa házhozszállító cég Budapesten!”

K. Evelin – Érd

„Az elmúlt évek alatt már sajnos elég sok helyről volt „szerencsém” rendelni tűzifát, de eddig a tőletek vásárolt tűzifa minőségével voltam a legjobban megelégedve! Pillanatok alatt sikerült vele begyújtanom és meleget csinálnom a házba. Ahogy ígértétek a mennyiséggel is rendben volt minden, ránézésre is ez tűnt a legtöbbnek, de felpakolást követően látszott igazán, hogy eddig mennyi tűzifával kaptam kevesebbet mint amit megrendeltem! Én a jövőben is titeket foglak választani! Másoknak is ezt ajánlom!”

F. Lajos – budaörs

Nyugdíjasként már sajnos nincs elég erőm a tűzifa hasogatásához! Sajnos el kellett fogadnom, hogy már  fizikailag nem vagyok képes magam feldolgozni a téli tűzifát ezért az unokámmal az interneten kezdtünk el tűzifa szállító céget keresni a környékünkön. Szerencsére megtaláltuk a nemzetituzifa.hu-t, akik minden kérdésünkre azonnal válaszoltak és felajánlották, hogy a helyzetemre való tekintettel segítenek nekem behordani a tárolóig a tűzifát. Ez egy olyan gesztus volt, ami ritka és becsülendő! Ezért is írom ezt a köszönetet! 

M. gábor – Gárdony

Tűzifa – Halom Kft – Minden jog fenntartva 2023

EUTR technikai azonosító: AA6224206

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.