Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon üzenetben

 Ügyfélszolgálatunk munkanapokon reggel 8:00 órától egészen délután 18:00 óráig várja szíves megkeresését. Ha bármilyen kérdése lenne a tűzifa megrendelésével, szállításával, vagy annak aktuális áraival kapcsolatban, akkor hívjon minket a 0670/669-54-45-ös telefonszámon, vagy írja meg nekünk azokat üzenetben.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00-18:00

Telefonszám

0670/669-54-45

E-mail

info@nemzetituzifa.hu

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Ha bármiben tudunk Önnek segíteni, kérjük írja meg nekünk azt üzenetben. Üzenetére kollégáink 24 órán belül válaszolni fognak Önnek és ha kell telefonon is felveszik Önnel a kapcsolatot. Kérje ingyenes tüzelési Szaktanácsadásunkat!

Irjon üzenetet

Üzenetére kollégánk 24 órán belül válaszolni fog a megadott elérhetőségek egyikén!
0 év

Tűzifa Értékesítési Tapasztalat

0 +

Elégedett tűzifa vásárló

0 +

Feldolgozott köbméter tűzifa

Rólunk mondták!

Olvassa el néhány elégedett ügyfelünk véleményét!

Büszkék vagyunk és jóleső érzéssel tölt el minket az, amikor ügyfeleink elégedettek a velünk való együttműködéssel és pozitív visszajelzéseket küldenek a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Alábbiakban ezek közül olvashat néhányat! Reméljük segítenek meggyőzni Önt abban, hogy az Ön számára is Mi vagyunk a legjobb választás!

„Már legalább 3 éve a nemzetituzifa.hu-ról rendelem a tűzifát és eddig minden alkalommal maximálisan elégedett voltam velük. Budapesten élek a 3. kerületben egy elég meredek domboldalon, ahová elég nehézkes a feljutás, de nagyon ügyesek a fiúk és mindig elsőre sikerül beállniuk a kertbe. Ez nem mindenkinek szokott sikerülni 🙁 De ezzel nálam nyerők lettetek! hamarosan újra találkozunk! „

H. János – Budapest

„A nemzetituzifa.hu csapata minden alkalommal kiváló munkát végez. Rendszeresen rendelünk tőlük tűzifát, és mindig elégedettek vagyunk a kapott fa minőségével és az általuk nyújtott szolgáltatással. A szállítás mindig a megbeszélt időben történik, és a kollégák is nagyon segítőkészek és udvariasak. Szerintünk a nemzetituzifa.hu a legjobb tűzifa házhozszállító cég Budapesten!”

K. Evelin – Érd

„Az elmúlt évek alatt már sajnos elég sok helyről volt „szerencsém” rendelni tűzifát, de eddig a tőletek vásárolt tűzifa minőségével voltam a legjobban megelégedve! Pillanatok alatt sikerült vele begyújtanom és meleget csinálnom a házba. Ahogy ígértétek a mennyiséggel is rendben volt minden, ránézésre is ez tűnt a legtöbbnek, de felpakolást követően látszott igazán, hogy eddig mennyi tűzifával kaptam kevesebbet mint amit megrendeltem! Én a jövőben is titeket foglak választani! Másoknak is ezt ajánlom!”

F. Lajos – budaörs

Nyugdíjasként már sajnos nincs elég erőm a tűzifa hasogatásához! Sajnos el kellett fogadnom, hogy már  fizikailag nem vagyok képes magam feldolgozni a téli tűzifát ezért az unokámmal az interneten kezdtünk el tűzifa szállító céget keresni a környékünkön. Szerencsére megtaláltuk a nemzetituzifa.hu-t, akik minden kérdésünkre azonnal válaszoltak és felajánlották, hogy a helyzetemre való tekintettel segítenek nekem behordani a tárolóig a tűzifát. Ez egy olyan gesztus volt, ami ritka és becsülendő! Ezért is írom ezt a köszönetet!

M. gábor – Gárdony

Tűzifa értékesítés és házhozszállítás Budapesten és 150+ településen! Rendelje meg tűzifáját tőlünk 100% minőség és 100% mennyiség garanciával! 

Cégadatok:

Tűzifa – Halom Kft – Minden jog fenntartva 2024

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.