2024.05.01. – 2024.05.30

tavaszi Tűzifa VÁSÁR 2024

Rendelje meg tűzifáját még Ma,  és várja felkészülten a következő fűtési szezont. Sokan nem tudják, de a tűzifa vásárlás egyik legfontosabb szabálya, hogy IDŐBEN gondoskodnunk kell annak beszerzéséről, hogy a megvásárolt tűzifának legyen elegendő ideje a száradásra mielőtt az felhasználásra kerül.

Akác
64900Ft
57.900 Ft
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Fűtőérték: 14.9 MJ
 • 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
Jún.30-ig
Tölgy
64900Ft
57.900 Ft
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Fűtőérték: 16.5 MJ
 • 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
Jún.30-ig
Bükk
64900Ft
57.900 Ft
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Fűtőérték: 16.2 MJ
 • 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
Jún.30-ig
Gyertyán
64900Ft
57.900 Ft
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Fűtőérték: 15.8 MJ
 • 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
Jún.30-ig
Kőris
64900Ft
57.900 Ft
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Fűtőérték: 15.2 MJ
 • 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
ELFOGYOTT
Vegyes
64900Ft
57.900 Ft
 • Akác, Tölgy, Bükk
 • 1,7 m³ ömlesztett tűzifa
 • 1 m³ rakott tűzifa
 • 7 - 9 mázsa/m³
 • Hossz: 25 vagy 33 cm
 • Normál vagy Vastag
Jún.30-ig

Rendelje meg tűzifáját 2024.06.30-ig akciós áron!

Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget és rendeljen a készleten lévő, kiváló minőségű, konyhakézre aprított akác, tölgy, bükk, gyertyán tűzifa kínálatunkból, most egységes kedvezményes áron 64.900 Ft helyett 57.900 Ft-ért

eredeti ár:

64.900 Ft / 1,7 m3 ömlesztett tűzifa

Akciós ár:

57.900 Ft / 1,7 m3 ömlesztett tűzifa

Hívjon minket telefonon!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését és szeretne többet is megtudni az akciónk részletekről, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és Mi minden kérédsére azonnal válaszolunk!

Rendelje meg tűzifáját online!

Töltse ki a 3 egyszerű lépésből álló tűzifa megrendelő űrlapunkat, ami mindössze 1 percet vesz igénybe

1. lépés: Tűzifa Fajtájnak Kiválasztása

Első lepésben lehetősége van tételesen kiválasztani, hogy melyik tűzifa fajtából, hány köbmétert és milyen méretekben szeretne rendelni.

2. lépés: Szállítási Adatok Megadása

A második lépésben a tűzifa házhozszállításához szükséges adatokat és a pontos szállítási címet kell megadnia.

3. lépés: Kapcsolattartási Adatok Megadása

Harmadik lépésben pedig a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat kell megadnia. (név, telefonszám, e-mail)

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A beérkező megrendeléseket szinte azonnal feldolgozzuk és néhány órán belül telefonon vissza is igazoljuk azt. Kollégáink a telefonhívás alkalmával véglegesítik a megrendelésének részleteit és megbeszélik Önnel a tűzifa házhozszállításának pontos időpontját is.

TŰZIFA RENDELÉS

3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1,7 m3 ömlesztett akác, tölgy, bükk, gyertyán, köris tűzifa 64.900 Ft helyett, most egységes kedvezményes áron 57.900 Ft-ért rendelhető!

Menjen biztosra!

tűzifa Házhozszállítás 100% minőség  100% mennyiség garanciával

A tűzifa vásárlásának első és legfontosabb szabálya, hogy mindig minőségi és magas fűtőértékkel rendelkező tűzifát vásároljunk! Hazánkban a legelterjedtebb fűtésre ajánlott tűzifa fajták közé az Akác, a Tölgy, a Bükk és a Gyertyán tartozik, mert ezek rendelkeznek a legmagasabb fűtőértékkel. Természetesen lehet fűteni más fa fajtákkal is, de ha minőségi tűzifával fűtünk, akkor nem csak hogy kevesebb fát kell elégetnünk, de sokkal gyorsabban, és sokkal magasabb hőmérsékletre fűthetjük fel otthonunkat, ami költséghatékonyabbá és kényelmesebbé is teszi a tüzelést.

100% Minőség garancia

Ha szeretne garantáltan jó minőségű, magas fűtőértékkel rendelkező, száraz, konyhakész tűzifát vásárolni, akkor válasszon minket! Cégünk 100%-os garanciát vállal az általunk házhozszállított tűzifa minőségére, ami azt jelenti, hogy ha Ön rendel tőlünk 2 m3 bükk tűzifát, akkor az csak és kizárólag a legjobb minőségű, az Ön egyedi igénye szerint feldolgozott bükk tűzifát fogja tartalmazni.

100% mennyiség garancia

Ha idén szeretné végre fölösleges bosszankodás nélkül beszerezni a fűtéshez szükséges tűzifáját, akkor válasszon minket! Cégünk 100% garanciát vállal a kiszállított tűzifa mennyiségére, így Önnek egy percig sem kell azon aggódnia, hogy nem abban a minőségben, vagy nem abban a mennyiségben kapja kézhez a tűzifáját, mint amit a megrendeléskor kollégánkkal megbeszéltek.

Tűzifa – Halom Kft

Az Ön megbízható tűzifa szállítója!

Megfelelő minőségű és mennyiségű tűzifát sajnos ma már nem olyan egyszerű beszerezni! Sok helyről lehet rendelni elsőre OLCSÓNAK tűnő tűzifát, de annak biztos, hogy meg lesz a maga ára. Aki szaladt már bele kellemetlen szituációba tűzifa vásárlásakor, az pontosan tudja miről beszélek, és már messziről kiszúrja és kilométerekre elkerüli a gyanúsnak tűnő ajánlatokat. Éppen ezért Önnek is azt javaslom, hogy NE dőljön be az átveréseknek és tűzifa vásárlásakor mindig válassza a megbízhatóságot! A Tűzifa-Halom Kft vezetőjeként, minden egyes tűzifa szállítmányért személyesen vállalok 100% Minőség és 100% Mennyiség garanciát, így Ön kockázatok nélkül rendelheti meg tőlünk a tűzifáját! 

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudjon meg többet a készleteinnkel árainkkal szállítással kapcsolatban

Tudjuk, hogy a tűzifa rendelése folyamán számos kérdés merül fel ügyfeleinkben a minőséggel, a mennyiséggel, a tűzifa fajtákkal, az árakkal, a szállítással és a fizetési feltételekkel kapcsolatban, ezért alábbiakban összeszedtük a legfontosabb információkat, amelyek segítséggel lehetnek Önnek a megfelelő tűzifa kiválasztásában és annak megrendelésében! Ha az alábbi gyűjteményben nem találja meg a megfelelő válaszokat a kérdéseire, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 0670/669-54-45-ös telefonszámon, és kollégáink azonnal megválaszolják, legyen bármilyen kérdése is felénk! 

Hány m3 tűzifát rendeljek, hogy elég legyen a télre?

Ez nagyon sok mindentől függ, ezért nincs erre egy általánosan meghatározott szám. Figyelembe kell venni az adott ingatlan méretét, elhelyezkedését, szigetelését, fűtési rendszerét, és természetesen azt is, hogy hány fokra szeretné felfűteni otthonát. Néhány fok is óriási különbségeket jelent a felhasznált fa mennyiségében. Ehhez még hozzá jön az is, hogy enyhe vagy hideg a telünk, szóval ezt leginkább tapasztalásból lehet kideríteni. Ha még nem tudja, rendeljen egy kisebb mennyiséget és tesztelje le, hogy mennyi fára van szüksége egy hónapban, vagy héten.

Melyik a legjobb tűzifa fajta? Melyiket válasszam?

Erre talán a legjobb válasz az, hogy a SZÁRAZ tűzifa a legjobb tűzifa. A fa fűtőértéke annak fajtájától és nedvességtartamától függ. Ezért érdemes olyan fajták közül válogatni, amelyek száraz állapotukban magas fűtőértékkel rendelkeznek. Ilyenek általában a kemény lombos fa fajták, mint az akác, a tölgy, a bükk vagy a gyertyán. A legjobb amit tehet, hogy minimum 1 évre előre megveszi és kiszárítja a tűzifáját. Ezzel jár ár/érték arányban a legjobban, mert egy légszáraz tűzifa kétszer akkora fűtőértéket képes leadni égése során, mint egy nedves, frissen vágott tűzifa!  

Mikor rendeljem meg a télire szükséges tűzifát?

 Mint ahogy azt már mindannyian jól tudjuk, a legjobb tűzifa a száraz tűzifa. Száraz tűzifának a minimum 1 éves száradású fát hívjuk, mert ennyi idő alatt már képes elveszíteni a nedvességtartamának a nagyrészét és elérni a fűtésre már optimálisnak mondható 20% környéki értéket! Ha tehetjük, akkor szárítsuk 2 évig a fát, így akár 10% alá is le tud menni ez az érték. De ha csak annyit megfogad, hogy tavasszal vagy legkésőbb nyáron megrendeli a télire elegendő mennyiségű tűzifáját, akkor már azzal is jelentősen javíthat a fűtés minőségén!

Hogyan történik a tűzifa kiszállítása és lepakolása?

A megrendelt tűzifát cégünk profi és tapasztalt sofőrjei szállítják Önnek házhoz, a megrendeléskor lefixált időpontban. A tűzifát ömlesztett formában szállítjuk, jól felszerelt és folyamatosan karbantartott billenőplatós kisteherautókkal. Kisebb autóinkkal szinte mindenhova beférünk, így egy szűk utca, vagy keskeny kapu sem jelenthet számunkra problémát.  A házhozszállítást már 1m3 tűzifa rendelése esetén is tudjuk vállalni. Egy fuvarban a teherautóinkkal maximum 4 m3 ömlesztett tűzifát tudunk kiszállítani. Nagyobb mennyiség rendelése esetén több fuvarban tudjuk megoldani a tűzifa házhozszállítását. 

Hogyan tudom leelenőrizni a tűzifa mennyiségét?

Cégünk 100% garanciát vállal a kiszállított tűzifa mennyiségére, amit a szállítás alkalmával, még a lepakolás előtt kollégánkkal közösen tud leellenőrizni. Az ellenőrzés folyamata roppan egyszerű, hiszen köbméterben áruljuk a tűzifát, így mindössze a platón lévő tűzifa térfogatát kell kiszámolnunk. Ehhez le kell mérnünk a szállító jármű platójának a hosszúságát, szélességét és magasságát, majd ennek a három számnak az összeszorzásával meg is kapjuk a platón lévő fa pontos mennyiségét. Így Önnek egy percig sem kell azon aggódnia, hogy kevesebb tűzifát kap tőlünk mint amennyit a megrendeléskor megadott!

Hogyan tudom leelenőrizni a tűzifa minőségét?

Sajnos sokszor látjuk mi is az ügyfeleinknél megmaradt, más tűzifa kereskedők által leszállított tűzifa fajtákon, hogy azok nem feltétlen a jó minőségű fajták közül valóak. Pedig, a mennyiségen kívül, a tűzifa minőségével lehet még nagyon sokat spórolni a fűtésen. Ha nem a megfelelő minőséget használjuk, akkor nem csak hogy több tűzifát kell elégetnünk, de sokkal lassabban is tudjuk a megfelelő hőfokra fűteni otthonunkat! Éppen ezért cégünk 100% garanciát vállal arra, hogy az általunk kiszállított tűzifa csak és kizárólag a legjobb minőségű akác, tölgy, bükk, gyertyán és kőrist fogja tartalmazni, nem lesz összekeverve más, olcsóbb tűzifa fajtákkal!

Mit jelent az, hogy 1,7 m3 ömlesztett m3 tűzifa?

Számos kiszerelésben és mértékegységben lehet ma már tűzifát rendelni. Szerencsére egyre elterjedtebb a térfogatra történő értékesítés. Mi is ezt preferáljuk, mert ez az amit az ügyfél a vásárlás alkalmával le tud ellenőrizni. Ezért mi is a legegyszerűbb formában, ömlesztve szállítjuk a tűzifát. A feltüntetett árak v 1,7 m3 ömlesztett tűzifára vonatkoznak, ami súlyra átváltva kb 8-9 mázsát jelent, szépen sorba felpakolva pedig kb 1 m3 rakott tűzifa jön ki belőle! 

Hogyan tudom leadni a tűzifa rendelésem?

Rendelését leadhatja munkaidőben reggel 8:00 és délután 18:00 között telefonon a 0670/669-54-45-ös ügyfélszolgálati telefonszámunk hívásával, vagy a Tűzifa Megrendelés menüpont alatt található Tűzifa Megrendelő Űrlapunk kitöltésével. A megrendelő űrlap kitöltése nagyon egyszerű, maximum 1 percet vesz igénybe! Kitöltését követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minden részletet átbeszéljünk és lefixáljuk a szállítás pontos időpontját!

0 év

Tűzifa Értékesítési Tapasztalat

0 +

Elégedett tűzifa vásárló

0 +

Feldolgozott köbméter tűzifa

Rólunk mondták!

Olvassa el elégedett ügyfeleink  vásárlóink megrendelőink véleményét

Büszkék vagyunk, és jóleső érzéssel tölt el minket az, amikor ügyfeleink elégedettek velünk és pozitív visszajelzéseket küldenek a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Alábbiakban ezek közül olvashat néhányat! Reméljük, hogy hamarosan az Ön üzenetét is itt olvashatjuk!

„Már legalább 3 éve a nemzetituzifa.hu-ról rendelem a tűzifát és eddig minden alkalommal maximálisan elégedett voltam velük. Budapesten élek a 3. kerületben egy elég meredek domboldalon, ahová elég nehézkes a feljutás, de nagyon ügyesek a fiúk és mindig elsőre sikerül beállniuk a kertbe. Ez nem mindenkinek szokott sikerülni 🙁 De ezzel nálam nyerők lettetek! hamarosan újra találkozunk! „

H. János – Budapest

„A nemzetituzifa.hu csapata minden alkalommal kiváló munkát végez. Rendszeresen rendelünk tőlük tűzifát, és mindig elégedettek vagyunk a kapott fa minőségével és az általuk nyújtott szolgáltatással. A szállítás mindig a megbeszélt időben történik, és a kollégák is nagyon segítőkészek és udvariasak. Szerintünk a nemzetituzifa.hu a legjobb tűzifa házhozszállító cég Budapesten!”

K. Evelin – Érd

„Az elmúlt évek alatt már sajnos elég sok helyről volt „szerencsém” rendelni tűzifát, de eddig a tőletek vásárolt tűzifa minőségével voltam a legjobban megelégedve! Pillanatok alatt sikerült vele begyújtanom és meleget csinálnom a házba. Ahogy ígértétek a mennyiséggel is rendben volt minden, ránézésre is ez tűnt a legtöbbnek, de felpakolást követően látszott igazán, hogy eddig mennyi tűzifával kaptam kevesebbet mint amit megrendeltem! Én a jövőben is titeket foglak választani! Másoknak is ezt ajánlom!”

F. Lajos – budaörs

Nyugdíjasként már sajnos nincs elég erőm a tűzifa hasogatásához! Sajnos el kellett fogadnom, hogy már  fizikailag nem vagyok képes magam feldolgozni a téli tűzifát ezért az unokámmal az interneten kezdtünk el tűzifa szállító céget keresni a környékünkön. Szerencsére megtaláltuk a nemzetituzifa.hu-t, akik minden kérdésünkre azonnal válaszoltak és felajánlották, hogy a helyzetemre való tekintettel segítenek nekem behordani a tárolóig a tűzifát. Ez egy olyan gesztus volt, ami ritka és becsülendő! Ezért is írom ezt a köszönetet! 

M. gábor – Agárd

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00-18:00

Telefonszám

0670/669-54-45

E-mail

info@nemzetituzifa.hu

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdései lennének a tűzifa áraival, aktuális készleteinnkel, házhozszállítás menetével, vagy a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy írjon nekünk egy üzenetet!

Irjon Nekünk üzenetet

Üzenetére kollégánk 24 órán belül válaszolni fog a megadott elérhetőségek egyikén!

Tűzifa értékesítés és házhozszállítás Budapesten és 150+ településen! Rendelje meg tűzifáját tőlünk 100% minőség és 100% mennyiség garanciával! 

Cégadatok:

Tűzifa – Halom Kft – Minden jog fenntartva 2024

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.